چهارشنبه , ۲۶ دی ۱۳۹۷
خانه / فنی و مهندسی / اكولوژي برنج

اكولوژي برنج



فرمت فایل : word تعداد صفحه : ۲۷ اصطلاح «برنج خوردن» در بسياري از زبان‌ها به منظور القاء فكر «غذا خوردن» يا بطوركلي «خوردن» بكار مي‌رود. برنج محصول عمده گياهان زراعي مهم كشورهاي در حال پيشرفت است و قوت غالب بيش از يك سوم جمعيت دنيا را تشكيل مي‌دهد. اين ماده غذايي به منزله نيمي از خوراك يك ميليارد و هشتصد ميليون نفر و نيز از ربع تا نيمي از چهارصد ميليون نفر ديگر است . برنج از آن جهت در تغذيه انسان قرار مي‌گيرد كه داراي حدود ۷/۷% پروتئين، ۲/۷۵% مواد غيرازته، ۴/۰% چربي، ۲/۲% سلولز و ۵/۰% خاكستر مي‌باشد. همچنين قابليت هضم برنج به مراتب بيش از سيب‌زميني، نان چاودار و گندم، شير و ساير محصولات غذايي است. از نظر ارزش غذايي و ميزان كالري توليدي، برنج بر اكثر مواد غذايي مورد مصرف انسان، برتري دارد . تغذيه مدام با دانه‌هاي برنج كه داراي مقدار كمي ويتامين B1 است، در انسان ايجاد مرض بري‌بري مي‌نمايد. ضريب هضم مواد آلي بدون پوسته در حدود ۹۲% و ضريب هضم پروتيئن آن در حدود ۸۶% مي‌باشد. مباحث : مبداء اوليه برنج …


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *